Førstehold

EMS investerer i fremtiden

EMS investerer i Esbjerg fB’s fremtid, og bliver ny hovedpartner i EfB Akademi i de kommende tre sæsoner foruden den eksisterende bronze-aftale.

Esbjerg-virksomheden EMS bakker op om Esbjerg fB med en stor investering i talentudviklingen og status som hovedpartner i EfB Akademi for de næste tre sæsoner.

EMS, der er en ingeniør- og produktionsvirksomhed med speciale i design og fabrikation af stålstrukturer, mekanik og rør, er i forvejen bronze-partner i EfB, men opgraderer nu altså for også at involvere sig i akademiet.

Adm. direktør Kenneth Hagelskjær fortæller, hvorfor netop EfB Akademi er interessant:

– Vi har en profil i EMS om, at vi gerne vil investere i byen Esbjerg og de talenter inden for mange forskellige fag, vi har her. Vi vil Esbjerg det bedste, og som virksomhed ønsker vi at uddanne mennesker og byde ind proaktivt i forhold til at styrke den enkeltes kompetencer, hvorfor vi også er involveret i Education Esbjerg. EfB og i særdeleshed akademiet passer i den henseende rigtig godt ind i vores strategi om talentudvikling, så vi er glade for at kunne bakke op om fremtiden.

Lone Marie Jessen, Key Account Manager, glæder sig over partnerskabet.

– Som klub kigger EfB ind i en spændende fremtid, hvor akademiet bliver et endnu større omdrejningspunkt for førsteholdet, så vi er rigtig glade og stolte over, at en stor spiller som EMS nu bliver en vigtig medspiller.

EMS beskæftiger 60 ansatte, og heraf er fire lærlinge og en praktikant.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo