Førstehold

En anderledes hverdag

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_column_text]

Esbjerg fB startede tirsdag træningen op igen efter en længere pause, og det er på grund af Covid-19-pandemien en noget anderledes hverdag Superliga-truppen er mødt ind til.

Tirsdag vendte Esbjerg fB tilbage til træningsanlægget efter flere ugers hjemsendelse grundet Covid-19-pandemien, og for at mindske risikoen for smittespredning er der indført en række en foranstaltninger for at passe på spillere og træneres ve og vel.
Førsteholdstruppens hverdag er markant ændret fra det vante, og hver enkel spiller og træner rapporterer hver morgen detaljerede oplysninger så som eksempelvis temperatur ind til sundhedsstaben, som nøgternt vurderer, hvorvidt det er forsvarligt at møde op og træne.
Også omkring logistikken oplever EfB-spillerne ændringer. Hvor flere før pandemien fulgtes ad til træning i biler, så foregår al transport nu til og fra individuelt, hvilket Daniel Anyembe, Rodolph Austin og Mohammed Dauda blandt andre udnytter til at få lidt ekstra motion i form af en frisk cykeltur.Inden spillere og trænere træder ind på de velplejede hybridbaner skal hænderne sprittes af.

De vante omklædningsfaciliteter på Blue Water Arena er lukket ned, og takket være forårets temperaturer kan den sidste omklædning foretages udendørs på plastikstole – naturligvis med flere meters afstand.

Selve træningen er indrettet efter sundhedsmyndighedernes anbefalinger således, at sikkerheden er i højsædet. Pasningsøvelser over længere distancer og intervalløb er derfor i stort fokus.Alle spillere har egen drikkedunk med hjemmefra for at mindske smittefare.

Mellem gruppe-træningerne afsprittes alle fodbolde efter forskrifterne.

Hvis en spiller har behov for skadesforebyggende behandling, så har sundhedsstaben gjort klar udendørs efter korrekt protokol.

Når en gruppe er færdig, så klædes der igen om og sprittes af, inden spillerne enkeltvis tager direkte hjem for at gøre plads til næste træningshold.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo