Endnu en sejr til U17

Efter tre sejre i træk var det lørdag eftermiddag tid til at forsøge at hente den fjerde, da AaB kom på besøg. På trods af en blandet præstation fra vestjyderne, så formåede de unge esbjergensere alligevel at hente tre point i en 2-0-sejr, hvor Andreas Troelsen og Rasmus Madsen stod for målene.

Selvtilliden var i top, da EfB’erne gik på banen efter en ubesejret stime på tre sejre ud af tre mulige. Alligevel haltede holdet dog gevaldigt efter i flere perioder, hvor der ikke var meget, som fungerede for Jerry Lucenas tropper i de første 45 minutter.
Vestjyderne var ofte på bagkant og kom igen og igen for sent ind i duellerne samt i de offensive defensive løb. På trods af det mindre gode spil, så lykkedes man til dels med at holde nordjyderne fra de store chancer. Et enkelt skud på overliggeren var, hvad det blev til, men holdene kunne gå i omklædningsrummet med pausestillingen 0-0.
I anden halvleg blev spillet markant bedre, og der blev skabt lidt flere chancer hos hjemmeholdet, men der manglede lige de sidste for at blive helt farlige og få prikket bolden ind over stregen.
Der skulle gå hele 80 minutter, før kampens første scoring faldt, da esbjergenserne udnyttede en omstilling, hvor Andreas Sejr Lausen og Marcus Hansen kombinerede i feltet, hvorefter førstnævnte blev revet ned af en AaB’er, hvilket blev takseret til et straffespark.
På det efterfølgende spark var Andreas Troelsen sikkerheden selv for anden kamp i streg, da han sparkede læderet stensikkert ind i netmaskerne til en føring til værterne.
Seks minutter senere var det så Rasmus Madsens tur til at lave ravage i AaB-forsvaret, hvor han kom én mod én med sin direkte modstander. Offensivspilleren blev tacklet, men fik alligevel kuglen med sig, og fra en spids vinkel formåede han at sætte den lille runde ind under gæsternes keeper til kampens slutresultat 2-0.

– Jeg er glad for, at vi vinder på en dårlig dag. Det vidner om, at vi er inde i en god stime, hvor vi har stor tro på holdet og vores egne evner. Det er positivt, at vi formår at få det vendt efter en skidt start, men vi skal løfte vores indsats til næste kamp, hvis vi skal have forhåbninger om at få noget med hjem derfra, siger Jerry Lucena.
Skrevet af Martin Jørgensen

Resultat
EfB – AaB 2-0 (0-0)
Målscorere:
80’ 1-0 Andreas Troelsen
86’ 2-0 Rasmus Madsen

Indskiftninger
60’ Marcus Kristensen (Zean Peetz Dalügge)
76’ Rasmus Madsen (Kristian Iversen)