Klub

Esbjerg fB amatør og Sportmaster laver en 5-årig aftale

Når den nye sæson sparkes i gang på Gl. Vardevej bliver det med en ny teamsport – samarbejdspartner og leverandør af Nike-tøj og andet udstyr. Dermed vil klubbens amatørafdeling fremadrettet benytte den samme tøjleverandør som klubbens eliteafdeling – helt i tråd med visionen, EfB – én klub!

Efter flere års tæt samarbejde med Sportigan, og sidenhen Intersport, har bestyrelsen på vegne af klubben besluttet at gå nye veje. Fremover vil alle hold i EfB, og samtlige trænere og ledere i klubben, iføre sig træningsdragter og spilletøj med Sportmaster-logoet i nakken. Vi har været glade for mange gode års samarbejde med Anders Boe, Flemming Kjær, Kent Kongerslev, og andre stærke og dygtige medarbejdere fra Sportigan og Intersport, og takker for de positive oplevelser, vi har haft sammen.
Nu ser vi frem mod et nyt og frugtbart samarbejde med Sportmaster, og særligt personalet i Esbjerg Storcenter, og vi er sikre på, at de kommende år nok skal byde på endnu flere gode oplevelser for vores medlemmer og familier tæt på klubben. I Esbjerg Storcenter bliver vores primære samarbejdspartner Jesper Dejlov Andersen, der har stor erfaring med teamaftaler med mange andre samarbejdsklubber i vores region.
Sportmaster er utrolig stolte over at have indgået et partnerskab med EfB Moderklub. Vi glæder os over at klubben har valgt at følge aftalen med Eliten og fremover også bliver en del af Sportmaster. Hos Sportmaster ser vi frem til at starte rejsen med EfB Moderklub, og vi glæder os til sammen med klubben at skabe rammerne for en masse gode fodboldoplevelser for klubben samt dens medlemmer. Esbjerg er en vigtig handelsby for Sportmaster og aftalen med EfB Moderklub er med til at underbygge vores position, som den førende sportskæde i byen, fortæller Jesper Dejlov Andersen, Teamsport Esbjerg.
Den nye aftale træder i kraft pr. 1/7-2019.
Spørgsmål eller uafklarede forhold så kontakt endelig klubbens sportslige ansvarlige, Rasmus Lundager Heide, på rlh@efb.dk

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo