Førstehold

Esbjerg fB forlænger med Markus Halsti

Esbjerg fB og anfører Markus Halsti er blevet enige om at forlænge kontrakten mellem parterne frem til sommeren 2020.

Markus Halsti kom til Esbjerg fB i sommeren 2018, hvor han var udset en vigtig rolle som erfaren styrmand i defensiven.
Sportschef Jimmi Nagel Jacobsen glæder sig derfor også over, at det er lykkes at blive enig med Markus Halsti om en forlængelse af den aftale, der oprindeligt stod til udløb efter indeværende sæson.
– Markus har siden dag et i EfB bidraget med det, vi havde ønsket, hvilket hans anførerrolle også bevidner. Han har været professionel hele vejen igennem, og vi glæder os over, at Markus Halsti også i den kommende sæson er en del af EfB-holdet. Markus leverer uge efter uge på et højt niveau, siger han.
Han hæfter sig desuden ved, at 35-årige Halsti i dagligdagen fungerer som et godt forbillede for specielt EfB’s yngste spillere i førsteholdstruppen.
– I forhold til vores overordnede strategi om at uddanne egne spillere er Markus Halsti en vigtig støtte og profil. Med sin erfaring og rutine er han med til at vise vejen for, hvad der skal til for at nå højeste niveau og fastholde det, fortæller Jimmi Nagel Jacobsen.
Markus Halsti er glad for, at han også i den kommende sæson kan kalde sig EfB-spiller.
– Min familie har det godt i Esbjerg, og jeg trives også i både byen og klubben, så det har været naturligt for mig at forlænge med EfB. Vi har gjort det godt som hold i denne sæson, og jeg ser frem til fortsat at være en del af projektet, siger han.
Han ser et stort potentiale i truppen, hvilket den nuværende placering som nummer tre i Superligaen er et bevis for, og fremhæver især de unge talenter.
– Der er en stor talentmasse i klubben, og jeg føler mig ofte yngre, end jeg er, når jeg er på træningsbanen, fordi de unge spillere giver så meget energi fra sig. Det er en fornøjelse at være en del af, fortæller Markus Halsti.
Markus Halsti har foreløbig spillet 31 kampe for EfB.
Fakta:
Navn: Markus Halsti
Født: D. 19. marts 1984
Landskampe: 35 A-landskampe for Finland
Tidligere klubber: HJK, Gais, Malmø FF, D.C. United, FC Midtjylland

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo