Partner

Esbjerg Knækker Cancer rejste 1,6 millioner

Esbjergs erhvervsliv stod sammen for andet år i træk til Esbjerg Knækker Cancer, som blev afholdt i de fine rammer på Blue Water Arena. Kr. 1.651.000,- var blevet indsamlet, da en pragtfuld aften nåede sin ende.

Den røde løber var rullet ud, bordene i Carlsberg Loungen var fint dækket op og kokkene havde en overdådig menu klar til de gavmilde gæster, der ankom lørdag aften til Blue Water Arena. Her blev initiativet Esbjerg Knækker Cancer afholdt for andet år i træk, og et rigtig flot beløb på hele 1.651.000 kroner blev indsamlet af Esbjergs erhvervsliv. Målet på 1,5 million kroner blev nået, og de støttefulde erhvervsdrivende kan give sig selv et stort klap på skulderen.
Størstedelen var rejst gennem salg af de 49 borde, der havde en pris á kr. 25.000,- stykket. Det resterende beløb på imponerende 426.000 kroner blev indsamlet i løbet af aftenen gennem auktioner og køb af lodsedler, hvor mange fine præmier var på højkant. Hovedpræmien kunne i løbet af aftenen spottes fra loungen, der var placeret foran LED banderne på plænen – nemlig en spritny Citroën C1 Sportline leveret af Bent Pedersen A/S.
Det succesfulde arrangement vækker begejstring hos EfB’s konferencechef Lars Fyhn, der kan se tilbage på endnu en vellykket aften i den gode sags tjeneste.
– Det imponerer mig, at vi igen kan samlet et så flot beløb ind, og det viser bare, at vi står sammen her i Esbjerg. Alle fortjener ros, for det er virkelig en kæmpe indsats, der bliver gjort hele vejen rundt. Vores egne piger og drenge skal også have en stor tak for at yde god service. De gjorde et rigtig flot stykke arbejde, siger Lars Fyhn.
I løbet af aftenen kunne flere af de støttefulde gæster fortælle, at de glædeligt stiller op igen til næste år, hvilket tyder på en 3. udgave af Esbjerg Knækker Cancer.

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo