Partner

Esbjerg Knækker Cancer samler erhvervslivet

Carlsberg Loungen på Blue Water Arena bliver for andet år i streg hjemsted for Esbjerg Knækker Cancer. Lørdag går Esbjergs erhvervsliv sammen om at støtte kampen mod kræft.

Esbjerg står endnu engang sammen om at sende stor støtte afsted mod kampagnen “Knæk Cancer”, hvor det nye initiativ sidste år indsamlede i omegnen af 1,5 million kroner. I morgen gentages arrangementet så i de flotte rammer på Blue Water Arena, som er blevet opgraderet fra 40 borde til 45.
En lang række virksomheder har meldt sin ankomst og dermed støtte, når dørene åbnes op til Carlsberg Loungen lørdag klokken 18.00. Aftenen byder på en pragtfuld menu tilberedt af Den Røde Okse, Posthuset, Kunstpavillonen og Kok & Kuller, mens der også er mulighed for at købe lodsedler á kr. 500,-, som giver chancen for at vinde flotte præmier. Hovedgevinsten har Bent Pedersen A/S stået for i form af en spritny Citroën C1 Sportline.
Foruden lokaler, leverer EfB Konference også arbejdskraft, hvor ansatte frivilligt vil yde fortrinlig service gennem hele arrangementet. Interessen har været stor for det stærke initiativ, og det er tydeligt, at Esbjerg står sammen, når det virkelig gælder.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo