Klub

Esbjerg Konference & Event ser dagens lys

Siden 2009 har EfB Konference faciliteret fester, konferencer, møder og andre arrangementer på Blue Water Arena i Esbjerg, men nu skifter virksomheden navn og visuel identitet til Esbjerg Konference & Event for at stå endnu stærkere som eget brand og omfavne en bredere målgruppe.

D. 30. juni skifter EfB Konference navn til Esbjerg Konference & Event, ligesom logoet og den visuelle identitet ændres for at opnå en stærkere position til at nå en bredere målgruppe på både privat- og erhvervssiden – med udgangspunkt i værdierne grundighed, fleksibilitet og nærvær.

Blue Water Arena, der siden 2009 har dannet rammer om utallige fester, konferencer, møder og andre arrangementer, vil fortsat være hjemmebanen, og tidspunktet for den nye lancering skal markere, at Esbjerg Konference & Event er klar til at invitere inden for i takt med, at Danmark igen vender tilbage til hverdagen og weekenderne med gode selskaber.

Konferencechef Lars Fyhn fortæller:

– Med Esbjerg Konference & Event vil vi i endnu højere grad skabe en virksomhed, der kan realisere et stort potentiale og tilbyde mennesker, privat såvel som erhverv, en masse gode oplevelser i helt unikke rammer. Vi har i det nye udtryk særligt lagt vægt på vores værdier og fået dem inkorporeret i den nye identitet samtidig med, at vi fastholder vores høje niveau på service og kvalitet. Vi glæder os til at stå på egne ben som et tydeligere, selvstændigt brand, og byde velkommen til en masse spændende arrangementer.  

Esbjerg Konference & Event afholder alt fra dagsmøder med et par personer som deltagere, til bryllupper og konfirmationer og op til 1.600 gæster ved større arrangementer, og er fortsat et vigtigt forretningsben for EfB Elite A/S.

Om navnet og brand-identiteten:

I forlængelse af navneskiftet fra EfB Konference til Esbjerg Konference & Event bliver der d. 30. juni lanceret et nyt logo samt en ny brand-identitet. Logoet og identiteten tager udgangspunkt i værdierne grundighed, fleksibilitet og nærvær samt det høje service- og kvalitetsniveau i forbindelse med arrangementerne i de unikke lokaler på Blue Water Arena.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo