Førstehold

Esbjerg-reserver møder Vejle

EfB’s reserver møder Vejle på udebane tirsdag eftermiddag, hvor Daniel Anyembe vil få sit comeback på grønsværen. Kampen spilles i VB Parken klokken 13.00.

Esbjerg fB’s reserver skal igen i aktion i Reserveligaens pulje 2, og denne gang er det Vejle Boldklub, som kan byde vestjyderne velkommen i Nørreskoven. EfB’erne sejrede senest, da Martin Egelund scorede kampens enlige mål i 1-0-sejren mod de Kongeblå fra Lyngby. Hvis alle tre point igen hives med tilbage til Vestjylland efter tirsdagens match, så vil reserverne stryge helt til tops foran SønderjyskE og Lyngby.
I øjeblikket har Esbjerg-mandskabet ni point efter fem kampe med en målscore på 13-11, mens Vejle må nøjes med fem point i samme antal kampe. Østjyderne har scoret syv mål og indkasseret otte, men kommer med fin selvtillid uden nederlag i to kampe.
I truppen er Daniel Anyembe, som gør sit comeback på grønsværen efter at have siddet ude med en skade. Yuri Yakovenko, Mark Brink og Agus Garcia er også tiltænkt minutter i benene, og det er dermed et rigtig stærkt mandskab, som sendes østpå tirsdag formiddag.


Reserveligaen, pulje 2: Vejle reserver – EfB reserver
Kampdato: Tirsdag den 23. oktober klokken 13.00
Spillested: VB Parken
Truppen:
Mads Kikkenborg
Nicolai Vistisen
Jonas Mortensen
Daniel Anyembe
William Møller
Noah Nurmi
Agus Garcia
Nikolaj Hagelskjær
Simon Bækgård
Mirza Husic
Mark Brink
Mads Larsen
Brent McGrath
Patrick Egelund
Klaus Moesgaard
Yuri Yakovenko
Rasmus Rejnhold

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo