Førstehold

eSuperliga: EfB sætter tre point på kontoen

eSuperligaens 5. runde blev til et nederlag til én af favoritterne fra Brøndby IF, men tirsdag aften kunne Esbjerg-drengene så sætte tre point mere på kontoen. EfB eSport sejrede samlet 3-1, da AC Horsens stod som modstander.

Mandag aften ventede en svær opgave for EfB’s eSport-spillere, Qack og Chrøis, da Brøndby IF ventede. Christian ‘Qack’ Lillebæk startede ud mod Brøndbys Fredberg, og det blev Brøndby IF der trak det længste strå. De blå-gule sejrede 3-1 i det første opgør, mens Chrøis derfor skulle finde et godt resultat i returkampen mod Dingo, hvis EfB skulle have forhåbninger om point. Det blev dog til et remis, da kampen endte 1-1 og Esbjerg fB måtte gå tomhændet fra 5. runde.
Det skulle dog blive bedre i 6. runde, der blev afviklet tirsdag. Her stod AC Horsens på menuen, og det var en mere overkommelig opgave for EfB’erne. Chrøis startede ud med en 2-0-sejr, mens Qack spillede til 1-1 i returkampen, og dermed kunne EfB sætte tre point mere på kontoen. Det giver Esbjerg-drengene en 11. plads i eSuperligaen med syv point efter seks kampe.

Højdepunkter – 5. og 6. runde