Partner, Klub

EY Esbjerg bakker op om EfB

EY Esbjerg har stået bag Esbjerg fB siden 1990’erne, og opbakningen fortsætter, fortæller den loyale sølv-partner.

Siger man Esbjerg fB, siger man også EY Esbjerg, idet revisions- og rådgivningsvirksomheden har bakket loyalt op i medgang og modgang, siden det professionelle fodboldselskab blev stiftet i slutningen af 1990’erne.

EY er en af verdens førende organisationer inden for revision, skat, transaktioner og rådgivning, og hjælper virksomheder med at håndtere deres største udfordringer og med at udnytte nye muligheder. Med udgangspunkt i omkring 35 medarbejdere på kontoret i Esbjerg får virksomheder adgang til mere end 300.000 medarbejdere på 700 kontorer fordelt på 150 lande – den bedste kombination af global indsigt med lokal forankring.

Partner Søren Jensen fortæller om bevæggrundene for at være en del af EfB:

– Først og fremmest synes vi, det er vigtigt at bakke op, fordi det kommer os alle i byen til gode, når det går EfB godt. Derudover skaber vi også værdi for EY Esbjerg på flere forskellige niveauer, idet vi bliver en del af et spændende og attraktivt netværk, vi kan bruge i forretningsøjemed, ligesom vi råder over billetter til hver hjemmekamp, som vores medarbejdere glædeligt bruger og nyder stor gavn af. Så alt i alt er vi glade for aftalen, og vi glæder os over, at vi nu endelig kan komme tilbage på Blue Water Arena igen og støtte op om drengene.

Erik Skau Madsen, Key Account Manager hos EfB, anerkender det langvarige samarbejde, og glæder sig over, det fortsætter.

– Vi har altid været glade for vores samarbejde med EY Esbjerg, og vi har en helt unik historie sammen, så vi glæder os til de næste mange sæsoner også. I mere end 20 år har vi mærket støtten uanset, hvordan det er gået rent sportsligt, og det er vi meget taknemmelige overfor, siger han.

Næste Hjemmekamp
søndag d. 4. august - kl. 14.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo