Førstehold

Fantastisk med så stor opbakning

Det bliver et sandt drama søndag aften på Blue Water Arena, når returopgøret mod Silkeborg IF fløjtes op. Her har EfB gjort rammerne klar med flere tiltag, der skal give en festlig dag for hele regionen.

Esbjerg fB tabte torsdag aften den første match af to mod Silkeborg IF knebent i den direkte duel om oprykning til Superligaen, men udenfor banen var det udeholdet, som markerede sig stærkest. Godt 600 EfB-fans havde taget turen til Silkeborg, hvor de vandt kampen om lydkulissen på imponerende manér.
På vegne af EfB vil adm. direktør, Brian Knudsen gerne takke for den store opbakning og fantastiske stemning på Jysk Park, og håber samtidig at folk vil strømme til Blue Water Arena søndag til det vigtige returopgør.
– Det var fantastisk med så mange, der tog turen til Silkeborg og bakkede op på den højlydte måde. Vi kunne høre dem hele tiden på stadion, og det glæder mig samtidig helt vildt, at folk der så kampen på TV havde samme fornemmelse. Der skal lyde et stort tak for den flotte kulisse og stemning de skabte, og så håber vi på samme støtte til søndagens returopgør. Den positive og højlydte stemning betyder samtidig rigtig meget for spillerne, og det kan være med til at give dem ekstra medvind, siger EfB’s administrerende direktør.
EfB har sat rammerne til en festlig aften, der blandt andet indeholder:
– Hoppeborg fra Funny Cars
– Festlig stemning på forpladsen med musik
– NordicBet har fri øl/vand to timer før kampstart, hvis man har spillet 50 kr. på kampen
– Happy Hour på øl/vand i boderne på stadion mellem 17.00 og 17.30
– Gratis EfB-flag ved indgangen til de første 2.000 tilskuere
– Vi har skabt rammerne og håber derved, at folk vil komme tidligt på stadion og hjælpe med at skabe en fed atmosfære både før og under kampen, slutter EfB’s administrerende direktør, Brian Knudsen.
https://billet.efb.dk – Køb din billet inden klokken 18.00 fredag og spar op til kr. 40,-

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo