Førstehold

FCK værter for U17-mandskabet

EfB U17 skal tilbage på sporet efter seneste nederlag mod FC Midtjylland. Endnu en svær kamp venter for U17 når de lørdag gæster FC København.

EfB U17 skal lørdag spille sæsonens sjette kamp når holdet drager mod København for at møde ligaens nummer syv, FC København. U17 møder et hold der står stærkt defensivt der kun har indkasseret seks mål i fem kampe. Til gengæld har københavnerne haft det sværere i modsatte ende med otte scorede mål.
Forrige sæson spillede FCK med en trup fyldt med 2. års spillere, derfor forventedes det at de på nuværende tidspunkt ville blande sig i toppen. Cheftræner, Lucena, forventer dog stadig at ved sæsonens slutning er københavnerne at finde i toppen.
EfB befinder sig inden lørdagens kamp på en 11. plads, og kan dermed smutte forbi FCK i tabellen med en sejr lørdag.
– Vi forventer en svær kamp mod et FCK-mandskab som spiller et klassisk 4-4-2, ligesom deres A-trup. Vi skal rejse os efter et lærerigt nederlag mod FC Midtjylland og finde tilbage til noget af det gode spil som vi har vist i de forgangne kampe. Spiller vi på vores højeste niveau, kan vi bestemt drille FC København. Det bliver en stor kamp for de 1. års spillere, som nu spiller i en national liga mod hold som FC København og Brøndby IF, siger U17 cheftræner, Jerry Lucena.
Kampen spilles lørdag klokken 16.00 på kunstgræsbanen på KB, P. Bangs Vej.

Truppen:
1. Alexander Kostow
2. Patrick Tjørnelund
3. Frederik Hummelsgaard
4. Tobias Stagaard
5. Mikkel Aaen
6. Jonas Mortensen
7. Mads Zaar
9. Rasmus Rejnhold
10. Jeppe Paulsen
11. Mads Borchers
12. Arthur Løvgren
14. René Holst
15. Frederik Sørensen
17. Marcus Hansen
19. Magnus Sandfeld
20. Denis Catovic
21. Andreas Lausen

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo