FCM-nederlag til U19

Efter en fin periode med flotte resultater var det lørdag eftermiddag tid til en udebanetur til FCM, hvor René Christiansens tropper skulle forsøge at snuppe point. Desværre måtte holdet tage turen hjem til Esbjerg med et 3-1-nederlag, hvor Patrick Egelund blev vestjydernes enlige målscorer.

De gæstende EfB’ere kom fint ud til første halvleg, og inden for de første 10 minutter fik holdet flere farlige omstillingsmuligheder, der med lidt held kunne have bragt holdet foran og givet dem en drømmestart.
Desværre var det hjemmeholdet, der først fik nettet til at blafre, da de fik tilkendt et straffespark efter en esbjergenser, havde hånd på bolden. Fra pletten svigtede FCM’ernes ikke og bragte sit foran 1-0.
Det blev også til 2-0 i første halvleg, da vestjyderne atter engang brugte ulovlige midler i feltet, hvilket fik dommeren til at pege på straffepletten. Også denne gang blev straffesparket vekslet til en scoring og en 2-0-føring.
I pausen fik Esbjerg-spillerne banket gejst og vilje ind af trænerteamet, og det viste sig at bære frugt, da holdet fik reduceret kort inde i anden halvleg. Denne gang var det esbjergenserne, som fik tilkendt et straffespark, som Patrick Egelund fik omsat på fornem vis.
I tiden herefter forsøgte de blå-hvide spillere at snuse til det udlignende mål, men i stedet for balance i regnskabet, var det værterne, der endnu engang kom på tavlen, da holdet fulgte op på en returbold efter en fantomredning fra Nicolai Vistisen i målet.
Hen mod slutningen af kampen havde begge mandskaber muligheder for at udbygge scoringstotalen, men skarpheden manglede i begge felter og derfor blev det ved 3-1, som også endte med at være kampens resultat.
– Det var en skuffende første halvleg, men vi fik stabiliseret tingene i de sidste 45. Vi har ellers været inde i en god periode med flere sejre, så det er rigtig ærgerligt, at vi ikke formår at bruge den selvtillid til noget mere. Vi skulle have udfordret dem noget mere, men vi virkede skræmte, og det var fuldt fortjent, at FCM tog sejren i dag, lød det efter 3-1-nederlaget fra René Christiansen.
Skrevet af Martin Jørgensen

FC Midtjylland U19 – Esbjerg fB U19 3-1 (2-0)
25’ 1-0 Mads Kristian Hansen (straffe)
35’ 2-0 Jibrill Antala (straffe)
52’ 2-1 Patrick Egelund (straffe)
70’ 3-1 Jibrill Antala
23. Mathias Holm
45’ Adis Murati (Marcus Hansen)
69’ Rasmus Madsen (Tobias Stagaard)
69’ Magnus Sandfeld (Mathias Holm)