Førstehold

Fem spillere fra EfB Akademi med i opstarten

Når Esbjerg fB mandag d. 17. juni indleder forberedelserne til den nye Superliga-sæson, så vil fem spillere fra årgang 2002 være med på træningsbanen sammen med førsteholdstruppen.

På mandag d. 17. juni kalder Esbjerg fB’s cheftræner John Lammers til samling på træningsanlægget på Gl. Vardevej forud for den kommende Superliga-sæson, som starter i weekenden d. 12.-15. juli, og med i opstartsfasen vil være hele fem spillere fra EfB Akademi.
Der er tale om de to 17-årige offensivspillere Mads Zaar og Marcus Hansen, den 16-årige centrale midtbanespiller Andreas Lausen samt de to backer Patrick Tjørnelund og Denis Catovic, begge 17 år.
A+- og assistenttræner Lars Vind glæder sig sammen med resten af trænerteamet til at følge de unge talenter i de kommende uger.
– Alle fem spillere fra EfB Akademi ser vi et stort potentiale i, og de har hver især nogle spidskompetencer, som vi håber og tror på med tiden kan bringes i spil på Superliga-holdet, men i første omgang handler det om, at de skal suge erfaring til sig gennem træningerne.
– De har alle taget store skridt i den rigtige retning i de seneste måneder, og får nu muligheden for at blive matchet på højeste niveau i opstartsfasen. Det er meget lærerigt for drengene, da de på egen krop kommer til at mærke, hvad der kræves for at nå toppen i dansk fodbold, og det kan de bruge fremadrettet til yderligere udvikling, fortæller han.
Træningen starter kl. 14.00 mandag.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo