Partner

Finnbogason banens bedste i sin debut

Esbjerg fB kom lørdag eftermiddag i gang med forårssæsonen, da holdet hjemme på Blue Water Arena mødte Vendsyssel FF, men trods en overvægt i spil og chancer endte opgøret uden mål. Kjartan Finnbogason blev af fansene kåret til Kampens Spiller.

Forårspremierekampen i 1. division for Esbjerg fB bød på en hjemmekamp på Blue Water Arena mod Vendsyssel FF, der stod godt i defensiven gennem alle 90 minutter. Det betød, at EfB havde svært ved at blive kampafgørende, og derfor endte kampen 0-0 trods massivt spilovertag.

Debutant og angriber Kjartan Finnbogason kom til opgørets første store chance efter blot 30 sekunder, men godt målmandsspil forhindrede en lynscoring. Islændingen arbejdede hårdt gennem samtlige minutter, og var generelt målsøgende, men den første scoring i EfB-trøjen kom desværre ikke.

Da fansenes stemmer i EfB-appen skulle sættes, var der ingen tvivl. Med næsten en tredjedel af stemmer blev Finnbogason valgt som Kampens Spiller.

Angriberen modtog efter kampen en gavekurv med lækre hudpleje-produkter fra Rønsbøl leveret af Kampens Spiller-partner NiceHair.dk.