Førstehold

Finske mestre venter EfB

De forsvarende danske U19-mestre kan se frem til at møde finske Käpylän Pallo i første runde af UEFA Youth League.

EfB løb med guldet i U19-rækken i den sidste sæson, og det giver mulighed for at dyste med nogle af Europas største talenter. Dagens lodtrækning i Schweiz resulterede i finsk modstand i form af Käpylän Pallo, og selvom det måske ikke vækker ret meget genkendelse blandt danske fodboldfans, så kan der meget vel vente kompetent modstand.
– Vi kender selvfølgelig ikke på forhånd deres niveau, og hvor af deres spillere, der er rykket op på seniorniveau, men finsk fodbold er inde i en god udvikling, som bør være et eksempel for hele Europa. Deres skolesystem er blandt de absolut bedste i verden, og fodbolden er lidt på samme vej. Under alle omstændigheder er det fantastisk for både spillerne og hele klubben, at vi får den her erfaring, for vi skal lære at vinde og klare det første skridt, inden vi kan drømme om at møde de store hold, fastslår sportsdirektør Ted van Leuwen.
I modsætning til den oprindelige lodtrækning er det blevet aftalt, at EfB starter på udebane mod de finske mestre, inden returopgøret på hjemmebane. Hvis EfB sammenlagt går videre, venter enten Inter Milan eller Dinamo Kiev.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo