Førstehold

Fire EfB’ere med på U20-landsholdet

Daniel Anyembe, Anders Dreyer, Mark Brink og Jacob Lungi Sørensen er udtaget til U20-landsholdets dobbeltopgør mod Sverige. Adrian Petre skal med det rumænske U21-landshold.

I den kommende landsholdspause er der en del EfB’ere, der kan se frem til at blive testet på internationalt niveau. Adrian Petre skal med det rumænske U21-landshold, der møder Schweiz på udebane, mens hele fire mand er i den danske U20-trup til et dobbeltopgør mod Sverige den 4. og 7. oktober.
Daniel Anyembe, Anders Dreyer, Mark Brink og Jacob Lungi Sørensen har alle fundet vej til landstræner Niels Frederiksens trup til opgørene mod Sverige. To af de udtagne EfB’ere deltager i landsholdssamlingen fra mandag morgen, og er derfor ikke tilgængelig til kampen, hvor Vendsyssel FF må undvære en enkelt spiller af to udtagne, mens de to øvrige EfB’ere  spiller kampen og indtræder i landsholdstruppen tirsdag. Det er endnu ikke fastlagt, hvilke spillere, der er til rådighed til opgøret mod Vendsyssel FF.
– Vi er stolte over, at vi har fire mand med i truppen, for det afspejler vores talentmasse, og vi havde sagt ja til at flytte kampen, inden vi blev informeret om udtagelserne til U20-landsholdet. Det er sådan, det må være, og når det ikke er muligt at gøre mere ved det, så må vi få det bedste ud af det, og så har vi egentlig ikke mere at sige til det, konstaterer sportsdirektør Ted van Leeuwen.

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo