Klub

Flot tilskuerfremgang på Blue Water Arena

Esbjerg fB har i efterårssæsonen oplevet en massiv tilskuerfremgang, og haft over 30% flere gæster på Blue Water Arena end i samme periode sidste år. 

Interessen og efterspørgslen for at se Esbjerg fB i aktion på Blue Water Arena har i efterårssæsonen været stor, og tilskuerfremgangen kontra samme periode i 2021 har været mere end 30%.

Flere gange har der i indeværende sæson været flere end 3.500 tilskuere til EfB’s kampe fordelt på A-, B- og Tage Sørensen-tribunen.

Spillet på banen og resultaterne har naturligvis stor betydning, men også andre faktorer har været i spil, fortæller kommerciel chef Mathias Rønn.

– Vi er først og fremmest glade for den positive tilskuerudvikling på mere end 30% sammenlignet med samme periode i 2021, for det viser, at esbjergenserne og andre fodboldelskere i regionen gerne vil EfB. At vi flere gange her i efteråret har rundet 3.500 tilskuere og været mange mennesker til VIP-arrangementerne og med udsolgte skyboxe langt frem i tid vidner om, vi har hjemme i en rigtig fodboldby.

– Vores status som ubesejret på hjemmebane og det faktum at vi har scoret mange mål på eget græs, spiller naturligvis en betydende rolle, men vi har også søsat en række initiativer imellem og rundt om kampene, som vi oplever positiv feedback på, og det har også indflydelse på de flotte tal. Eksempelvis er der forskellige former for underholdning og aktiviteter på forpladsen foran B-tribunen hver gang, ligesom der bliver gjort en rigtig stor indsats for at skabe interesse ude i vores mange samarbejdsklubber.

– Samtidig brugte vi sommerpausen på at gentænke billetstrukturen og indføre prisdifferentiering på tribunerne, hvilket har givet tilskuerne en god mulighed for at købe de billetter, der passer dem.

– Og så kommer vi ikke udenom vores abonnementskort-løsning, som har været en stor succes. Flere end 1.000 abonnementskort var registreret før sæsonstart i sommer, og det tal bliver der hele tiden lagt nye til. Abonnementskortet er suverænt den billigste og letteste måde at få adgang til Blue Water Arena på, og vi kan se, at fansene er meget glade for løsningen.

– Som jeg indlagde med, så er vi rigtig glade for den store opbakning, men vi er ambitiøse, og ønsker yderligere udvikling til oplevelsen på Gl. Vardevej, så endnu flere mennesker kan tage del i fællesskabet. For det hele er bare lidt sjovere for alle, når der er mange tilskuere på tribunerne, siger han.

EfB spiller onsdag aften kl. 18.30 årets sidste kamp, når Thisted FC kommer på besøg.

Næste Hjemmekamp
søndag d. 4. august - kl. 14.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo