Førstehold

Formstærke U17 besøger Randers Freja

EfB’s U17-talenter er i en god stime og står som ubesejret i fire kampe. Lørdag skal holdet forsøge at gøre det til fem når Randers Freja er værter. 

Jerry Lucena, U17-cheftræner, er glad for den gode stime og har fremhævet den gode mentalitet truppen besidder i øjeblikket. Efter en svær start på sæsonen er basen nu på plads og holdet er godt struktureret.
Gæsterne kommer  fra en sejr på 2-0, da de krydsede klinger med OB i Odense. Lørdagens værter er i øjeblikket positioneret på en 10. plads, akkurat efter EfB. Randers Freja kan med en sejr komme á point med esbjergenserne, men har dog spillet en kamp mere end Lucenas spillere.
– Randers Freja er altid svære at spille i mod, og det er altid tætte opgør. De står godt på banen og er godt organiseret, ligesom det er tilfældet med os. Vi skal følge samme takter og dyder og fortsætte det gode niveau vi har vist i de sidste fire kampe. Vi vil gerne slutte året godt af i de sidste to kampe, så vi kan gå på vinterpause med en god fornemmelse, fortæller Jerry Lucena.
U17 mangler Rasmus Rejnhold og Alexander Kostow der er med U19 i Göteborg, mens Mads Borchers er ude med en hjernerystelse. Derfor er der gjort plads til et par U15-spillere i truppen.
Kampen spilles lørdag klokken 14.15 på Randers Stadion, Kunstgræs.

Truppen
1. Jesper Sørensen
2. Patrick Tjørnelund
3. Frederik Hummelsgaard
4. Tobias Stagaard
5. Mikkel Aaen
6. Anders Akselsen
7. Mads Zaar
13. Andreas Troelsen
14. René Holst
15. Christoffer Stryhn
17. Marcus Hansen
18. Christian Tippins
19. Magnus Sandfeld
20. Kristan Iversen
21. Andreas Lausen
22. Denis Catovic

Næste Hjemmekamp
søndag d. 4. august - kl. 14.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo