Førstehold

Fremad Amager kommer for at lege med

Efter to sejre på udebane er EfB tilbage på Blue Water Arena, og det bliver mod en modstander, der glæder sig til mødet.

Når Fremad Amager løber på banen til hjemmekampe, er det til Kim Larsens udødelige linjer om dem, som de andre ikke vil lege med, men på søndag tyder noget på, at der er tale om to mandskaber, som byder hinanden op til dans. EfB-spillerne har på klubbens Facebookside allerede inviteret gæsterne til at lege med, og udeholdets cheftræner John Faxe Jensen glæder sig også til mødet.
– Det er en af de kampe, som vi ser meget frem til. Når man som fodboldtræner og fodboldspiller skal møde en klub med så flot stadion, bane og historie, som ovenikøbet er nedrykker fra Superligaen, så er det noget, vi alle kigger frem imod. Efter EfB’s seneste udebanesejre over andre oprykningskandidater, så forventer vi også et godt publikum, og vi vil gerne bidrage til underholdningen. Vi vil meget gerne lege med, siger John Faxe Jensen, der så sit eget hold vinde den første kamp mellem de to klubber. Derfor tror han også på muligheden på udebane.
– Jeg har sagt fra dag et, at vi skal spille vores eget spil, som er underholdende fodbold. Vi er måske ikke lykkedes med at få scoret så meget, men vi har skabt chancerne, og så har vi været gode til at lukke af den seneste måneds tid. Derfor skal vi frem i perioder af kampen, og så ellers være gode til at forsvare vores mål, og det bliver en kombination af begge dele. Vi kommer ikke for at grave os ned, og medmindre EfB presser os for meget, så vil vi også være til at skabe kampen. Det er to hold, der gerne vil frem, så ingredienserne til en underholdende kamp er til stede.
Foto: Fremad Amager

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo