Gense EfB-Saint Etienne

Husker du, da Esbjerg fB i 2013 slog AS Saint Etienne med 4-3 på Blue Water Arena i et hæsblæsende opgør? Onsdag kl. 16.00 kan du gense kampen på TV3 Sport/Viaplay.

Esbjerg fB og de øvrige klubber i dansk fodbold spiller ikke om point i øjeblikket som følge af Covid-19-pandemien, og derfor viser Divisionsforeningen og rettighedshaverne i den kommende periode tidligere kampe.
Således har du mulighed for at gense EfB’s utrolige hjemmebaneopgør mod franske AS Saint Etienne fra 2013 onsdag kl. 16.00 på TV3 Sport/Viaplay.
EfB var nede med både 0-1, 1-2 og 2-3 undervejs, inden den offensive back Peter Ankersen med sit andet mål i kampen 10 minutter før tid scorede til slutresultat 4-3 på et udsolgt Blue Water Arena, og dermed sikrede et godt udgangspunkt, inden returkampen i Frankrig ugen efter.