Førstehold

God dialog på BWA

EfB havde onsdag aften inviteret interesserede til præsentations- & dialogmøde i Carlsberg Loungen. Spillere, trænere samt ledelsen var alle med i dialogen. 

Dan Mose Andersen startede med at byde folk velkommen, hvorefter Image ekspert Henrik Juul lagde ud med en god fortælling om EfB’s historie som by, hvorefter han pointerede at selverkendelse er vigtigt i en tid som EfB netop gennemgår. ”Det skal give slag at komme på Blue Water Arena!”, sluttede Henrik Juul.
Efter Henrik Juul’s ”morale opsang” var Dan igen ved talerstolen. Direktøren for EfB snakkede her hovedsageligt om EfB samt hvad fremtiden skal bringe. Der var fokus på branding – Esbjerg fB har brug for byen såvel som byen har brug for Esbjerg fB. ”EfB er Esbjergs største brand og det skal det blive ved med at være!”, slog Dan Mose Andersen fast.
Sidste taler var Ted Van Leeuwen som holdte fokus på klubbens professionalitet med tanke på moderne faciliteter. Han var også inde på hvor EfB ligger i fødekæden i international fodbold – EfB skal leve af at udvikle talenter og sælge dem til en god pris på det rette tidspunkt og slog desuden fast at Esbjerg fB skal i Superligaen hurtigst muligt. Herefter gav han en præsentation af staben samt truppen.
Den sidste del af informationsmødet var en fri spørgerunde hvor deltagere kunne byde ind med spørgsmål til Dan Mose Andersen, Ted Van Leeuwen, bestyrelsesformand Kristoffer J. Kristensen, John Lammers og spillerne. Folk var her gode til at stille relevante spørgsmål omhandlende økonomi, målsætninger, faciliteter, nye tiltag m.m.
Inden folk kunne gå hjem, var der fri mulighed for at tage en snak med de fremmødte spillere.
EfB vil gerne sige tak til de fremmødte. Vi ses på søndag på Blue Water Arena.

Næste Hjemmekamp
søndag d. 4. august - kl. 14.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo