Reservehold

God reserve-præstation i Vejle

Esbjerg fB tabte mandag med 1-2 i Reserveligaen, da holdet gæstede Vejle BK i en kamp, hvor mange U17-spillere fik værdifulde erfaringer på et højt niveau.

Esbjerg fB spillede mandag eftermiddag på udebane i Reserveligaen, da holdet var taget øst på for at møde Vejle BK, men på trods af en god indsats var det hjemmeholdet der kunne glæde sig over en 2-1-sejr.

Kampen åbnede med et intenst EfB-pres på Vejle-målet, og det kastede en håndfuld chancer af sig i første halvleg.

Det kom på baggrund af en god attitude og spillelyst fra de blå-hvide, der formåede at sætte gode angreb sammen fremme på banen.

Trods overtaget var det alligevel vejlenserne, der kom foran med 1-0 lige inde pausen.

EfB blev fanget oppe i banen, hvilket Vejle udnyttede til at lave et fladt indspil ind i feltets bagerste område, og her dukkede en modstander op med en afslutning, der strøg ind bag en chanceløs Corey Addai i målet.

I pausen blev der foretaget tre ændringer, og ind kom blandt andre U17-spillerne Damian van der Vaart og Joachim Brandgaard.

De bragte, sammen med Yuriy Yakovenko, den samme energi ind i opgøret, som de øvrige EfB’ere, og derfor fortsatte de fine takter.

Det til trods blev det også 2-0 til Vejle i en situation, der næsten var identisk med første scoring.

EfB lod sig dog ikke slå ud, og svarede kort efter igen med en reducering ved Con Ouzounidis.

Forsvarsspilleren steg til vejrs på et hjørnespark slået af van der Vaart, og med god styrke og retning fik han dirigeret bolden i nettet.

I samme moment blev der indskiftet yderligere U17-spillere, der alle faldt godt ind på holdet, og fik værdifulde læringer i benene fra et højere niveau end vanligt.

Mod kampens slutning skabte EfB fortsat muligheder, men det lykkedes ikke at udligne til 2-2, og holdet måtte derfor se sig besejret i et opgør, hvor indsatserne hele vejen rundt var meget opløftende.

Vejle BK – Esbjerg fB 2-1 (1-0)

40′ 1-0 Dominic Vinicius
58′ 2-0
60′ 2-1 Con Ouzounidis

9 Andri Bjarnason

46′ Joachim Brandgaard (Denis Catovic)
46′ Damian van der Vaart (Andri Bjarnason)
46′ Yuriy Yakovenko (Kempes Tekiela)
59′ Nicholas Zøhner (Steven Simpson)
59′ Kalle Pedersen (Patrick Schmidt)
59′ Magnus Melstrup (Matthew Wolfe)