Partner, Klub

God stemning på generalforsamling

Der var genvalg til alle medlemmer i bestyrelsen på den ordinære generalforsamling i EfB Elite A/S, hvor forslaget om kapitalforhøjelse også blev enstemmigt vedtaget.

De fremmødte aktionærer i EfB Elite A/S fik en god og fyldig information fra bestyrelsesformand Kristoffer Jarl Kristensen og adm. direktør Brian Bo Knudsen, der gennemgik henholdsvis beretning og årsregnskabet, Her var der selvfølgelig fokus på fremlæggelsen af det negative årsresultat, men samtidig også forbedringen i forhold til seneste regnskab, samt de fremtidige tiltag mod at skabe en bæredygtig økonomi.
– Vi arbejder stenhårdt i dagligdagen på at skabe en bæredygtig fodboldforretning, og vi vender hver en sten i den proces. Det sker ikke fra dag til anden, men jeg forventer, at vi kan gøre det i løbet af de kommende år. Alle arbejder dedikeret for, at den her opgave skal lykkes, og der kan mærkes positive tider forude, selvom vi skal være ydmyge omkring opgaven. Vi arbejder kontinuerligt med nye initiativer, som skal understøtte vores forretning, konstaterer adm. direktør Brian Bo Knudsen, som pointerer, at de nuværende budgetter for 2018 er af forsigtighedsmæssige hensyn udarbejdet efter endnu en sæson i NordicBet Ligaen, hvor EfB dog for øjeblikket indtager førstepladsen, der som bekendt giver direkte oprykning til Alka Superligaen.
Det blev desuden enstemmigt vedtaget, at bestyrelsen fremover har bemyndigelse til gennemførelse af en kapitalforhøjelse til i alt 100 mio. kroner. Der er her tale om rettidig omhu, der åbner for muligheden for at øge kapitalgrundlaget fra både danske og udenlandske investorer om nødvendigt.
Slutteligt blev den nuværende bestyrelse enstemmigt genvalgt, hvilket betyder, at bestyrelsesformand Kristoffer Jarl Kristensen, næstformand Palle Guldager Kristensen, Ole Juul Jørgensen og Allan Østergaard udgør bestyrelsen sammen med Søren Copsø, der er valgt på vegne af EfB’s amatørafdeling.
Ernest & Young (EY) blev genvalgt som revisor.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo