Partner

God stemning til Sydvestjysk Netværksdag

Der var god stemning i loungefaciliteterne på Blue Water Arena onsdag, da der blev afholdt Sydvestjysk Netværksdag. Borgmester Jesper Frost Rasmussen åbnede dagen, inden der blev netværket på tværs af virksomhederne.

Over 150 gæster fra hele regionen var onsdag samlet på Blue Water Arena til Sydvestjysk Netværksdag. Jesper Frost Rasmussen, borgmester i Esbjerg Kommune, indledte fra morgenstunden med et oplæg om kommunens mål, Vision2025 og lokalsportens, herunder Esbjerg fB, brandmæssige betydning for at lykkes med ambitionerne om at skabe vækst i lokalområdet på tværs af kommuneskilte.
Dernæst åbnede Carsten Andersen, EfB Networking-ansvarlig, dagen officielt for de deltagende virksomheder fra hele regionen, som i Claus Sørensen Lounge tog plads ved standene og gav hinanden indblik i værdiskabenede løsninger og muligheder.
Hele formiddagen blev der netværket flittigt mellem virksomhederne og gæsterne i en god, uformel stemning, inden der kl. 12.00 blev serveret frokost og rundet af.
Glenn Ludvigsen, medindehaver af LED Huset, siger:
– Dagen har givet nye relationer, og der er blevet vekslet visitkort begge veje, så det har været rigtig fint. Samtidig har jeg fået talt med en delt kendte ansigter, og det er en stor del af arrangementet, som har været rigtig godt og med et spændende oplæg fra morgenstunden.
Michael Christensen, ejer af reklamebureauet Misena, fortæller:
– Det har været en god dag, som det traditionen tro plejer. Jeg har været med tidligere, og det er et godt forum at møde både nye og gamle bekendtskaber i samtidig med, at netværket selvfølgelig bliver udvidet. Derudover er det interessant at komme rundt og se de forskellige virksomheders budskaber på standene.
Også EY var repræsenteret ved Assistant Director Nicki Schousboe, og han fokuserer især på, at det lykkes at skabe synlighed omkring produkterne.
– EfB har formået at stable et godt arrangement på benene, og det er en god måde at aktivere sponsoratet på. Dagen understøtter godt, hvad vi som virksomhed gerne vil, og jeg mærker en oprigtig interesse blandt deltagerne, siger han.
Netværksdagen var foruden EfB arrangeret af Business Esbjerg, ProVarde, Relationsfabrikken og UDVIKLINGSVEJEN.
 
 

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo