Partner

Golf Company Day en succes

Det årlige arrangement Golf Company Day, der er forbeholdt EfB’s samarbejdspartnere, blev som altid afholdt i flotte rammer og dagen bød på et strålende vejr.

Vejret var flot over Breinholtgaard Golfklub i går, da EfB’s samarbejdspartnere var inviteret til den årlige tradition, EfB Golf Company Day, hvor netværket blev plejet i anderledes, men fantastiske rammer i det flotte grønne område.
Arrangementet startede med et morgenbord af den helt store skuffe, hvor EfB samtidig bød velkommen til dagens fremmødte samarbejdspartnere. Herefter var det afsted rundt på banen opdelt i små hold i smukke omgivelser, mens EfB’s salgskonsulenter, Flemming Kjær Hansen og Erik Skau Madsen, stod for opvartningen i form af drikkevarer og lidt til den søde tand.
Dagen sluttede af med en god frokost samt præmieoverrækkelse, hvor Elgiganten, Casino Munkebjerg, Sigma Wine, Pecani, Wolkswagen Esbjerg, Skoda Esbjerg, Autocentralen, Stalden Pool & Sportsbar, Breinholtgaard Golfklub, Vestfrugt, Nymindegab Kro og EfB sponsorerede fine ting til dagens bedste på greenen.
EfB vil gerne sige tak for en god dag til samarbejdspartnere samt eventsponsor Autocentralen A/S.
Leaderboards
A-rækken
1. Allan Vad
2. Carsten Svoldgaard
3. Kim Nikolajsen
B-rækken
1. Henrik Gliese
2. Henrik Helt Knudsen
3. Christian Magnussen
Hold-rækken
1. Jeppe Riber Zachariassen, Morten Espersen, Christian Magnussen og Marc Billing
2. Henrik Gliese, Carsten Svoldgaard, Kasper Iversen og Per Øland
3. Lars Droob Fialla, Kennet Ingemann Pedersen, Allan Vad og Jørgen L. Jensen
Nærmest flaget på Skoven 5
Jesper Dejlov
Nærmest flaget på Sletten 9
Kim Nicolajsen
 

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo