Halsti, Kauko og Petre på landsholdspligter

Markus Halsti og Joni Kauko er udtaget til Finlands to kampe mod Grækenland og Ungarn. Adrian Petre skal tørne ud for det rumænske U21-landshold, der spiller en venskabskamp mod Belgien.

Flere EfB’ere tager på internationale pligter i løbet af landsholdspausen, og vi har allerede meddelt, at Jonas Mortensen og Mads Larsen er udtaget til U18-landsholdet. Tidligere i dag kunne vi offentliggøre, at Jacob Lungi Sørensens er udtaget til U21, mens yderligere tre Esbjerg-spillere skal tørne ud for sine respektive nationer.
Markus Halsti og Joni Kauko drager til Grækenland forud for Finlands femte kamp i UEFA Nations League torsdag den 15. november. Tre dage senere spiller finnerne sjette og sidste kamp i gruppen, når Ungarn byder velkommen på Groupama Aréna i Budapest. Finland er så godt som sikret førstepladsen i Liga C, gruppe 2 med seks points forspring ned til Grækenland.
Adrian Petre og Rumæniens U21-landshold sikrede EM-billetten for nyligt til Europamesterskabet i 2019, og de starter de første forberedelser med en testkamp mod Belgien. Opgøret spilles i vante rammer for rumænerne hjemme i Cluj-Napoca torsdag den 15. november.