Førstehold

Halsti, Nurmi og Zaar på landsholdspligter

Markus Halsti er udtaget til det finske A-landshold, der spiller to UEFA Nations League kampe i oktober. Noah Nurmi og Mads Zaar skal ligeledes på landsholdsopgaver.

Efter kampen mod AC Horsens på søndag venter der en landsholdspause, hvorfor John Lammers’ mandskab først skal i aktion igen den 19. oktober mod Hobro. Tre Esbjerg-spillere trækker foreløbigt i nationaldragter i perioden, og én af dem er anføreren Markus Halsti, der er udtaget til Finlands trup til to kampe i UEFA Nations League.
Finland og Markus Halsti spiller den 12. oktober i Talinn, hvor Estland har værtsrollen. Tre dage senere krydser det nordiske mandskab klinger med Grækenland på hjemmebane i Tampere. Finnerne ligger i toppen af Gruppe 2 med seks point efter to kampe.
EfB sender også to unge talenter ud i den store verden. U19-spilleren Noah Nurmi skal repræsentere Finland U19, som sparker gang i kvalifikationen om en plads til Europa Mesterskabet for U19. Finnerne spiller tre kampe i perioden fra den 10. oktober til den 16. oktober mod henholdsvis Danmark, Italien og Estland. Alle opgør spilles i Estland.
Den sidste EfB’er er Mads Zaar, der trækker den røde og hvide trøje over hovedet for at repræsentere Danmarks U17-landshold. De danske drenge spiller to venskabskampe på udebane mod Tyskland den 13. og 15. oktober forud for tre EM-kvalifikationskampe fra den 24. oktober til den 30. oktober. Her møder Danmark Georgien, Estland og Rusland, som alle afvikles på dansk grund.

Næste Hjemmekamp
søndag d. 4. august - kl. 14.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo