Førstehold

Halsti og Kauko får de første minutter

Når EfB møder SønderjyskE i sæsonens første træningskamp, bliver der blandt andet mulighed for at se de finske landsholdsspillere i EfB-trøjen for første gang.

Der er kun få uger til Superliga-premieren på udebane mod FC Nordsjælland, men inden venter træningskampe mod SønderjyskE og AC Horsens for John Lammers’ tropper. Matchen med førstnævnte finder sted i Løjt Kirkeby, og her har cheftræneren udtaget hele førsteholdstruppen med undtagelse af Jeppe Brinch og Jacob Lungi Sørensen, der ikke er helt spilleklar. Dermed bliver der mulighed for at se det meste af truppen i aktion, og det gælder også de to nyindkøb Markus Halsti og Joni Kauko.
– Vi træner meget fysisk lige nu, og den her kamp er et skridt frem mod den første kamp mod FC Nordsjælland.  Det er planen, at alle som udgangspunkt skal have 45 minutter, og det giver os mulighed for at se dem alle sammen i kamp. Markus Halsti får også en halvleg, mens vi ikke vil bruge Joni Kauko i meget mere end 20 minutter. Han har kun trænet med en gang, og vi venter lige lidt, inden vi giver ham lidt flere tæsk, lyder det med et smil fra John Lammers.
SønderjyskE – EfB fredag den 29. juni klokken 15.00 i Løjt Kirkeby.
EfB har udtaget hele førsteholdstruppen med undtagelse af Jeppe Brinch og Jacob Lungi Sørensen.

Næste Hjemmekamp
søndag d. 4. august - kl. 14.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo