Førstehold

Halsti ude i de kommende uger

Esbjerg fB må i de kommende uger undvære anfører og midterforsvarer Markus Halsti, der har pådraget sig en skade.

Esbjerg fB-forsvarsspilleren Markus Halsti kommer ikke i kamp i de kommende uger, eftersom finnen er blevet ramt en skade.
35-årige Halsti ærgrer sig over timingen, men vil gøre alt for at støtte holdet frem mod de vigtige opgaver i den resterende del af forårssæsonen.
– Det er bittert ikke at kunne bidrage i de næste tre-fire uger på grund af en forstrækning. Også fordi jeg efter min skade i opstartsfasen havde kæmpet hårdt for at komme tilbage, men sådan er livet. Nu koncentrer jeg mig om at blive klar, og jeg vil som altid støtte drengene med alt, hvad jeg kan, siger han.

Næste Hjemmekamp
torsdag d. 18. april - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo