Førstehold

Henrik Tønder: Det er noget særligt

Når EfB tager imod Vejle Boldklub bliver det et opgør mellem to klubber, der har en lang indbyrdes historie. For udeholdets direktør har historien en ekstra dimension.

Både Vejle Boldklub og EfB er resultatmæssigt kommet glimrende fra start med to sejre i to kampe, og det ligner derfor et jævnbyrdigt opgør, når de to traditionsklubber tørner sammen søndag eftermiddag på Blue Water Arena. Vejle Boldklubs direktør, Henrik Tønder, har tidligere været ansat på Gl. Vardevej, og han ser frem til et gensyn.
– Det bliver en dejlig kamp på et dejligt stadion, hvor der forhåbentligt er mange tilskuere. Vi er først og fremmest glade for den måde, som vi er kommet i gang med seks point i to kampe, og der er mange lighedspunkter mellem EfB og Vejle Boldklub, som begge har fået nye trænerteams med nye ideer, og der er vel ingen af os, der helt er kommet ind i vores struktur. Vi kan se, at alle kampe i NordicBet Ligaen er bøvlede, og den her bliver også en, som vi både har mulighed for at vinde og tabe, siger direktør i Vejle Boldklub, Henrik Tønder, som har et specielt forhold til dagens modstander.
– Det er da noget særligt for mig, der har oplevet EfB indefra. Det er en fantastisk klub med et kæmpe potentiale og som har en kæmpe opbakning. Det er noget af det, som man opdager, når man er en del af klubben, og så har EfB bare personligt behandlet mig rigtigt godt. Der er noget format over klubben, som gør tingene ordentligt, og jeg vil altid have en præference for EfB, selvom Vejle er min klub, pointerer Henrik Tønder, der ser frem til det spændende opgør på Blue Water Arena.

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo