Hillerup scorede to for U17-holdet i flot sejr

Esbjerg fB’s U17-hold sejrede for tredje gang i streg, da OB blev nedlagt med 5-2. Nicolai Hillerup scorede to, mens Oscar Hall, Gustav Jensen og Vinh Van også kom på tavlen for EfB.

U17-holdet fra EfB Akademi hentede tredje sejr på stribe, efter en flot præstation på udebane mod OB. EfB vandt overbevisende 5-2 med fire forskellige målscorere.
Det var dog OB, som kom bedst fra land på Fyn, og EfB var ikke stærke i duelspillet og var ofte på bagkant i presspillet.
Derfor var det ikke videre ufortjent, at hjemmeholdet bragte sig foran midtvejs i første halvleg, da en OB-spiller efter en misset clearing kunne sparke bolden i mål.
OB var en anderledes modstander med mange bolde op mod duel, end det var tilfældet i de forrige kampe, og EfB brugte derfor kampens første tredjedel på at tilpasse sig.
Herefter blev det også bedre, og efter en halv time udmøntede det sig i en udligning.
Venstreback Oliver Gadgaard udfordrede i venstre side, inden han med et indlæg i feltet fandt Oscar Hall, som headede bolden ind bag OB’s keeper. Anden kamp i streg som målscorer for den stærke angriber.
Blot få minutter senere vendte EfB kampen på hovedet med endnu en scoring – denne gang ved kantspiller Nicolai Hillerup.
Hillerup førte selv bolden frem på højrekanten, inden han trak ind i banen og sparkede bolden i det lange hjørne.
Med scoringerne blev EfB mere og mere dominerende, og det var nu udeholdet, som havde overtaget.
Det blev også 3-1 for EfB inden pausen, da Hillerup igen fandt vej til målet, efter han satte en mand og chippede bolden over målmanden.
I anden halvleg var trænerteamet klar over, at OB ville komme ud med alt de havde og forsøge at komme tilbage i kampen.
Derfor var målet for EfB, at få punkteret kampen hurtigst muligt, hvilket lykkedes efter knap en time spillet.
Gustav Jensen, der spiller på den offensive midtbane, samlede en returbold op på kanten af feltet, og kunne efter en afretning se bolden gå i mål. 4-1 til EfB.
Det blev også fortjent 5-1, da indskiftede Vinh Van, der igen gjorde et fint indhop, lukkede kampen endegyldigt, efter en god soloaktion.
OB fik pyntet på resultatet til allersidst med en reducering, men flere mål faldt der ikke på det fynske.
Det endte 5-2, og EfB vandt for tredje gang i streg.
– Vi brugte lidt for meget tid på at tilpasse os OB’s anderledes måde at spille på, men herefter løste spillerne det rigtig fint med en god indsats. Vi har gang i en rigtig god udvikling, og det er selvfølgelig positivt for trænerteamet og hele truppen. Nu ser vi frem til endnu en spændende opgave i weekenden mod FC Nordsjælland, fortæller U17-cheftræner, Jerry Lucena.
U17-holdet spiller næste gang d. 7. november mod FC Nordsjælland på kunstgræsbanen i Guldager.

OB – Esbjerg fB 2-5 (1-3)
Målscorere:
23′ 1-0 Gustav Vinter
31′ 1-1 Oscar Hall
33′ 1-2 Nikolai Hillerup
42′ 1-3 Nikolai Hillerup
58′ 1-4 Gustav Jensen
78′ 1-5 Vinh Van
87′ 2-5 Oliver Roche
18 Oscar Hall
39′ Marcus Blicher (Magnus Melstrup)
60′ Vinh Van (Nikolai Hillerup)
60′ Sebastian Larsen (Nikolaj Lund)
60′ Christopher Munk (Phun Mang)