Førstehold

Højbjerg: Fundamentet er lagt

Jeppe Højbjerg viste gode takter i sæsonpremierens remis mod FC Nordsjælland og den talentfulde EfB-keeper håber, at det gode resultat kan få folk på stadion mod Vendsyssel FF.

Sæsonåbneren endte 1-1 og EfB høstede dermed et flot point på en svær udebane mod de regerende bronzevindere fra FC Nordsjælland. Jeppe Højbjerg var en afgørende faktor for de blåhvide, der markerede sig med en stærk indsats mellem stolperne på Right to Dream Park.
Den stærke EfB-keeper, der stammer fra SFS-klubben Sønderris SK, sætter et par ord på kampens forløb, hvor en velspillet anden halvleg gjorde udfaldet.
– Vi blev lidt overrasket over, hvor hurtige og gode med bolden FC Nordsjælland er, som også resulterede i en hurtig scoring til dem. Vi skal være glade for, at vi kun gik til pause bagud 1-0, for det kunne have været både 2-0 og 3-0. Efter pausen ændrede kampbilledet sig dog til vores fordel, hvor vi får lagt et pres på FCN og udnyttet deres svagheder ved at slå lidt længere bolde. Jeg synes, at udligningen var fortjent og med lidt held kunne vi måske have taget alle tre point med tilbage til Esbjerg, siger Jeppe Højbjerg, der som lokal knægt glæder sig ekstra meget over, at EfB er tilbage i landets bedste række.
– Det betyder rigtig meget for mig, at vi nu er i Superligaen. Det er selvfølgelig godt for min egen karriere, men også fordi, at Esbjerg er min klub og her jeg stammer fra. Det er fedt, at vi er vendt tilbage med det samme og samtidig kunne starte stærkt ud i sæsonpremieren mod bronzevinderne. Det er rigtig skarpt og vidner om en god selvtillid i truppen samt tro på egne evner, fortæller EfB-keeperen, der håber, den gode start vil samle folk på Blue Water Arena.
– Det er fedt, når vi kan mærke, at folk virkelig bakker op om os. Silkeborg-kampen står klart i erindringen, hvor stemningen var helt fantastisk. Hjemmebanen blev desværre ikke det ønskede fort i NordicBet Ligaen, så derfor skal vi nu prøve at gøre det til vores base i Superligaen, der kan hjælpe med, at sikre os de altafgørende point. Alle kampe er lige vigtige, så jeg håber, folk vil støtte os, hvad end det er mod FCK, Brøndby eller Vendsyssel. Nu har vi lagt fundamentet og nu skal vi bare bygge på, slutter Jeppe Højbjerg.
Køb din billet her http://billet.efb.dk til sæsonens første hjemmekamp lørdag den 21. juli klokken 16.00 mod Vendsyssel FF.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo