Førstehold

Højbjerg med på Ligalandsholdet

Når Ligalandsholdet drager til Abu Dhabi er EfB’s stærke målmand blandt de udvalgte, der skal vise evnerne overfor landstrænergruppen.

DBU har netop offentliggjort truppen, der skal med Ligalandsholdet til Abu Dhabi i januar, hvor der spilles to kampe undervejs. Med på listen er Jeppe Højbjerg, som startede i SFS-klubben Sønderris SK, og han glæder sig over muligheden for at vise sig frem foran landstræner Åge Hareide.
– Det er et rigtigt fint skulderklap, og det er en seriøs mulighed for at vise, at jeg har ambitioner i forhold til landsholdet. Det har alle danske fodboldspillere, og selvom jeg måske mere er med som fremtidens mand, så vil jeg selvfølgelig gøre alt, hvad jeg kan for at imponere. Det her er et trin lige før A-landsholdet, og konkurrencen er hård, men jeg skal vise, at jeg kan være med, lyder det fra Jeppe Højbjerg, der har vogtet målet 19 gange for EfB i indeværende sæson, og er desuden er noteret for i alt 40 officielle U-landskampe.

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo