Førstehold

Hverdagens Helt er EfB'er

I pausen mellem Esbjerg fB og Silkeborg IF fik Brian Lykke Pedersen, frivillig gennem over 14 år, overrakt Sydbank og JydskeVestkystens pris Hverdagens Helt som en hyldest til den store indsats.

47-årige Brian Lykke Pedersen, der har sin gang på lageret på Blue Water Arena og blandt andet sørger for, at der altid er styr på tingene og øl i hanerne, blev mellem de to halvlege søndag, da Esbjerg fB og Silkeborg IF spillede, hyldet på græsplænen for sin store indsats som frivillig.
Sydbank og JydskeVestkysten uddeler hver måned prisen Hverdagens Helt til en person, der yder en stor og helhjertet indsats. EfB indstillede tidligere på året Brian Lykke Pedersen til den fine hæder, som udover æren også inkluderer en check på 1.500 kr.
– Folk som Brian, der gang på gang møder op med en god indstilling og et positivt humør, hænger ikke på træerne, så vi sætter stor pris på hans arbejde som frivillig. Det er da også fuldt fortjent, at han er blevet kåret som Hverdagens Helt, for vi er afhængige af ildsjæle, der ønsker at gå en ekstra meter for EfB, hvilket Brian i den grad gør, siger konferencechef Lars Fyhn.
Brian Lykke Pedersen har været frivillig i EfB i mere end 14 år.
>> Bliv frivillig i EfB og få mange store oplevelser

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo