Førstehold

INGENIØR'NE opjusterer partnerskab

INGENIØR’NE forlænger og opgraderer samarbejdsaftalen med Esbjerg fB, og vil bruge de kommende to år til aktivt at finde kvalificeret arbejdskraft.

Med ekspertise i at sikre bygbarhed og enkelhed i byggeprojekter har INGENIØR’NE skabt en ingeniørvirksomhed i rivende udvikling, og i de kommende to år står virksomheden med kontorer Esbjerg, Kolding, Odense og Aarhus bag Esbjerg fB.
Adm. direktør og partner ved INGENIØR’NE, John Andresen, fortæller:
– Udover at vi med hovedkontor i Esbjerg ser det som en naturlig ting at bakke op om EfB, så kan vi mærke en tydelig forskel i den eksponering, vi får. Vi har travlt og gang i mange forskellige projekter over hele landet, og søger derfor ofte efter kompetente medarbejdere, hvilket synligheden gennem EfB blandt andet hjælper os med at indfri.
Lone Marie Jessen, Key Account Manager hos EfB, er glad for den nye aftale, og ser frem til at hjælpe INGENIØR’NE med at fortsætte udviklingen.
– Vi er glade for at have INGENIØR’NE med ombord i EfB i de kommende år og for, at de kan se værdien i at brande sig gennem vores platforme. At de samtidig er en god og loyal partner er blot endnu et plus, og vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde, siger hun.
INGENIØR’NE beskæftiger flere end 125 medarbejdere.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo