Førstehold

Isak Olafsson forlader EfB

Esbjerg fB og forsvarsspiller Isak Olafsson er blevet enige om at stoppe samarbejdet, så islændingen kan skifte til hjemlandet og klubben FH.

23-årige Isak Olafsson har spillet sin sidste kamp i Esbjerg fB-trøjen, idet forsvarsspilleren har fået grønt lys til at fortsætte karrieren i FH i Island.

54 kampe og tre mål blev det til for Olafsson, der kom til EfB i sommeren 2021.

Cheftræner Lars ”Lungi” Sørensen begrunder beslutningen om at sende forsvarsspilleren videre på nuværende tidspunkt:

– Det har været et stort ønske for Isak Olafsson at skifte hjem til Island allerede nu for at komme tættere på sin familie, og efter grundig betænkningstid kom vi frem til, vi ikke ville stå i vejen for en transfer nu. Det har ikke været en let beslutning, for Isak har gennem hele sin EfB-periode været en sand fornøjelse at arbejde sammen med både på og uden for banen, hvor han har været en god ambassadør. Alle i klubben ønsker Isak held og lykke fremover i den fortsatte karriere.

Den hårdføre islænding har været begejstret for sit ophold i EfB, og han er glad for, at de nu tidligere holdkammerater har sportslig succes.

– Selvom der har været nogle hårde nedture i mine knap tre år i EfB, så har jeg virkelig nydt min tid i klubben og i byen. Derfor betyder det også meget for mig, at holdet har gjort det så godt i denne sæson, og jeg forlader nogle holdkammerater, som jeg er overbevist om, vil slutte sæsonen godt af med en oprykning til sommer. Det fortjener alle, der holder med EfB, og jeg ønsker klubben masser af medvind i fremtiden, siger Isak Olafsson.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 26. april - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo