Partner

Jensen & Jensen bakker op om EfB

Tømrer- og snedkervirksomheder Jensen & Jensen yder også i de kommende sæsoner værdifuld opbakning til Esbjerg fB, idet der er tegnet en ny aftale som sølv-partner.

I mere end 20 år har den esbjergensiske tømrer- og snedkervirksomhed Jensen & Jensen stået bag Esbjerg fB, og den opbakning fortsætter også fremadrettet.

Flemming Jensen fortæller, hvorfor det er vigtigt at være en del af EfB:

– Vi har hjertet med, og det er vigtigt at støtte op. Men vi får også meget igen ved at være en del af “familien”, og særligt netværksdelen er interessant for os, idet vi møder mange mennesker fra alle grene i byen, som vi har gode dialoger med. Samtidig har vi en skybox, som vi bruger flittigt og oftest inviterer kunder med i i forbindelse med hjemmekampene. Og så er EfB’s resultater jo bare noget man taler om mandag morgen, og det nyder vi.

Erik Skau Madsen, Key Account Manager hos EfB, sætter stor pris på det trofaste partnerskab.

– Jensen & Jensen er en virksomhed, man altid kan regne med, og vi er naturligvis glade og taknemmelige for den opbakning vi bliver vist sæson efter sæson. Vi har en fantastisk historie sammen, og vi glæder os til at føje yderligere kapitler til nu, hvor der blæser nye vinde ind over klubben.

Jensen & Jensen udfører tømrer- og snedkeropgaver for både private og virksomheder, og har omkring 120 ansatte.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 26. april - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo