Førstehold

Jimmi Nagel fortsætter i rollen som sportschef

Jimmi Nagel Jacobsen fastholder sin rolle som sportschef hos Esbjerg fB med en permanent aftale, efter en række af gode resultater siden han tiltrådte stillingen i september 2018.

Efteråret har bragt gode sportslige resultater med sig, hvilket en 4. plads i Superligaen og en kvartfinaleplads i Sydbank Pokalen understreger, og derfor er EfB og Jimmi Nagel Jacobsen blevet enige om at fortsætte samarbejdet på permanent basis.
– Som vi også tidligere har nævnt, er tiden siden september for EfB såvel som Jimmi, blevet brugt på at vurdere, hvorvidt aftalen skulle gøres permanent. Jimmi har ydet en stor indsats ud fra de værdisæt og strategier, som vi har besluttet at stræbe efter i EfB, hvilket har ført en række af gode resultater med sig. Det er derfor helt naturligt, at Jimmi er tilbudt at fortsætte i rollen som sportschef og vi glæder os over at fortsætte det gode samarbejde, fortæller EfB’s adm. direktør, Brian Bo Knudsen.
Jimmi Nagel Jacobsen har nydt det sidste halve år i EfB og han glæder sig over, at der nu er fundet en permanent løsning.
– Jeg har været super glad for at være en del af EfB som sportschef det sidste halve års tid, hvor jeg har arbejdet godt med administrationen, staben og spillerne. Der er gang i mange gode ting og vi har et hold, der virkelig arbejder stenhårdt. Der er en rigtig stærk base med flere på længerevarende kontrakter og en masse talent i vores ungdom, som står på spring. Det bliver derfor en fornøjelse fortsat at være en del af EfB, siger Jimmi Nagel Jacobsen.

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo