Klub

Jimmi Nagel Jacobsen stopper i EfB

Sportschef Jimmi Nagel Jacobsen stopper ved udgangen af juni i Esbjerg fB, idet han har takket ja til et tilbud om at blive sportschef i SK Brann, der spiller i den bedste norske række.

Siden 2018 har Jimmi Nagel Jacobsen været sportschef i Esbjerg fB, men det ændrer sig til sommer, idet han har indgivet sin opsigelse for at tiltræde i rollen som sportschef d. 1. juli i norske SK Brann, der gør sig i Eliteserien.

Brian Bo Knudsen, adm. direktør i EfB, fortæller:

– På den ene side er vi ærgerlige over, at vores samarbejde med Jimmi Nagel Jacobsen snart stopper, men på den anden side er vi også glade og stolte på hans vegne over den spændende mulighed i Norge. Jimmi har ydet en stor og dedikeret indsats i EfB, som vi har været meget tilfredse med, og vi ønsker ham alt det bedste fremadrettet.

Jimmi Nagel Jacobsen ser frem til sin nye mulighed nord på, men erkender, at det har været en vanskelig beslutning.

– Jeg er og har været meget glad for mine år i EfB og Esbjerg, så der er gjort mange overvejelser, inden beslutningen om at prøve noget nyt blev truffet. På bunden stod dog, at muligheden i Brann var for spændende til, at jeg kunne takke nej, men der er tale om et tilvalg frem for et fravalg af EfB, hvor jeg er omgivet af dygtige kollegaer hele vejen rundt, og har nydt at arbejde hver eneste dag. Jeg glæder mig selvfølgelig til at starte op i en ny klub, et nyt land og en ny liga, men først og fremmest handler det nu om at få sluttet godt af, fortæller han.

Nagel Jacobsen fortsætter i sin nuværende funktion indtil udgangen af juni.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo