Førstehold

Jonas Mortensen i EfB til 2027

23-årige Jonas Mortensen kan også kalde sig Esbjerg fB-spiller i de kommende tre sæsoner, da parterne er blevet enige om en aftale, der løber frem til sommeren 2027.

Esbjerg fB har forlænget kontrakten med forsvarsprofil Jonas Mortensen således, at parterne nu har papir på hinanden de næste tre sæsoner og frem til 2027.

Backen har været hele sin professionelle karriere i EfB efter at have spillet børmefodbold i samarbejdsklubberne Alslev SK og Varde IF.

Cheftræner Lars ”Lungi” Sørensen er glad for at skulle arbejde videre med Mortensen, som han kalder en hjørnesten på holdet:

– Vi kender alle Jonas Mortensen som en dygtig fodboldspiller, og derfor har han været vigtig for os at beholde i EfB. Jeg synes, han er vokset meget både på det spillemæssige og personlige plan det seneste års tid, og selvom Jonas fortsat er ung, er der allerede stor erfaring og mange kampe under bæltet. Han bliver derfor også en vigtig brik på fremtidens EfB-hold, og vi ser frem til at fortsætte samarbejdet.

For Jonas Mortensen har det været naturligt at fortsætte karrieren i EfB, som han glæder sig til at repræsentere på højere niveau.

– Da jeg forlængede for et år siden, sagde jeg, at jeg ville rykke op i NordicBet Ligaen med EfB denne sommer, og det er sket. Jeg har det fantastisk godt i klubben med holdkammeraterne og et trænerteam, jeg tror meget på, så det var ikke et svært valg for mig at tage stilling til min fodboldfremtid. Jeg tror, vi i fællesskab kan opnå gode resultater de kommende år, og jeg er bare glade for, jeg skal være en del af det, siger 23-årige Mortensen.

Mortensen står noteret for 94 førsteholdskampe og tre mål for EfB.

Næste Hjemmekamp
søndag d. 4. august - kl. 14.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo