Førstehold

Jonas Mortensen med U17-landsholdet

Den syvende EfB’er er indkaldt til ungdomslandsholdene, der er i træningslejr på Cypern.

Der var allerede seks EfB-spillere indkaldt til U16-, U17- og U19-landsholdene, og nu får de selskab af forsvarsspilleren Jonas Mortensen, som i denne weekend er blevet hasteindkaldt. Den unge mand fra Alslev har på U17-landsholdet selskab af klubkammeraten Mads Larsen, og for A+-træner Rene Christiansen er det et yderst positivt tegn, at der er bud efter klubbens talenter.
– Det glæder mig meget, at der nu er hele syv EfB-spillere, der er inde i varmen, og det er en ung mand, der tager derned for at vise, hvad han kan. Han skal prøve at komme i betragtning til den trup, der skal spille Elite Round, og han har alle muligheder for at gøre et godt indtryk, fastslår Rene Christiansen, som giver Jonas Mortensen et flot skudsmål med på vejen.
– Han er en hurtig og robust spiller, som kan dække alle forsvarspositioner. Han forsvarer aggressivt med et godt vinder-gen, og så er han enormt selvkritisk.
Mads Zaar og Nicolai Vistisen er med U16-landsholdet, mens Mads Kikkenborg, Oliver Olsen og Patrick Egelund er med U19-landsholdet.

Næste Hjemmekamp
søndag d. 4. august - kl. 14.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo