Førstehold

Julegaveidéen til alle EfB'ere

Julen nærmer sig for alvor og hvis du vil glæde dig selv eller en du holder af, så er Fanshoppen og Sportmaster-butikkerne i Esbjerg klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige gave.

December måned er i fuld gang og julegave-indkøbene begynder så småt at fylde tankerne. Hvis du vil glæde en Esbjerg-fan, så står personalet klar til at hjælpe dig i Fanshoppen inden og efter kampen mod FC Nordsjælland. I EfB Fanshoppen finder du naturligvis de flotte hjemme- og udebanetrøjer, mens et større udvalg af EfB-merchandise kan inspirere dig frem til den helt rigtige gave, som du kan se herunder.
– Hjemme- og udebanetrøjer
– Træningstøj, trøjer og jakker
– Madkasser, drikkedunke og krus
– Sortiment af tasker
– Huer, handsker og halstørklæder
– Bolde
– Muleposer
EfB Fanshoppen åbner dørene op to timer inden kampstart og frem til en time efter slutfløjtet lyder på stadion.
Hvis ikke du har mulighed for at slå vejen forbi Gl. Vardevej til FCN-kampen den 16. december, så har Sportmaster-butikkerne i Esbjerg også EfB-trøjer og merchandise på lager. Hjemme- og udebanetrøjerne kan yderligere bestilles hjem online på følgende link Sportmaster.dk.
Husk, du også kan købe gavekort på billet.efb.dk, som kan anvendes til sæsonkort og billetter til EfB’s hjemmekampe på det flotte stadion i Esbjerg, Blue Water Arena.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo