Førstehold

Kaj har vasket for sidste gang

En æra på 26 års tro og loyal tjeneste i Esbjerg fB slutter nu for Kaj Schmidt, idet udstyrs- og materialemanden har valgt at gå på en velfortjent pension. Jeg har fået uforglemmelige oplevelser, og arbejdet sammen med mange dejlige mennesker, og dem vil jeg gerne takke, lyder det.

Med styr på detaljerne og perfektionisme har Kaj Schmidt gennem flere årtier, helt præcist 26 år, arbejdet loyalt og hårdt for Esbjerg fB, men nu er det slut. I stedet kaster Schmidt sig over en meget velfortjent pension, og han har således vasket og lagt spillernes tøj sammen for sidste gang.
Det er med vemod, at Kaj Schmidt nu stopper efter så mange år, erkender han.
– Jeg har haft fantastiske år i EfB og fået mange gode minder, som jeg altid vil huske tilbage på med stor glæde, så det er da selvfølgelig noget specielt at stoppe, må jeg indrømme. Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med alle de spillere, trænere og øvrige ansatte, der gennem årene har været i klubben, men også modstandere, dommere, samarbejdspartnere skylder jeg en stor tak, fortæller han.
Udstyrs- og materialemand er ikke en tilstrækkelig, dækkende titel for Kaj Schmidt, der altid er gået en ekstra meter for EfB og hjulpet til, hvor det var nødvendigt. Således er det hans fortjeneste, at blandt andet kælderarealet under B-tribunen på Blue Water Arena har stået snorlige siden flytningen derned i 2009.
EfB takker Kaj Schmidt for en stor og flot indsats, og ønsker god pension.

Næste Hjemmekamp
søndag d. 4. august - kl. 14.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo