Førstehold

Kom med til Regionens dag

EfB indbyder U10-holdene fra alle SFS-klubber til stadionindmarch på Blue Water Arena i forbindelse med den kommende hjemmekamp mod Thisted FC.

Der venter en stor oplevelse på de mange unge fodboldspillere, som den 15. april deltager i Regionens dag, hvor fortrinsvis U10-holdene fra de 55 SFS-klubber har mulighed for at være en del af den store fælles indmarch.
I alt 10 spillere skal repræsentere hver klub, og det er muligt at supplere med andre årgange, ligesom det også er muligt at sende eksempelvis U9- eller U11-holdet, hvis klubben ikke har tilmeldt et U10-hold.
Klubkammerater er velkomne som tilskuere på tribunen, da alle klubber modtager et ekstra antal fribilletter til ståpladser, og det er sædvanligvis en festlig dag, hvor EfB-spillerne må kæmpe om hyldesten med de små, lokale helte.
For yderligere information kontakt SFS-koordinator Hans Weis-Hansen: hwh@efb.dk


 
Fakta:
Alle deltagende klubber modtager på forhånd 20 gratis ståplads -PRINT SELV- billetter til kampen til fri afbenyttelse og uddeling til for eksempel ledere og forældre. De fremsendes på mail efter tilmelding. Billetterne er gyldige til B-tribunen. BEMÆRK! De spillere og ledere, der deltager i indmarchen modtager billetter på dagen.
 
Tilmelding foregår via dette link:
www.billet.efb.dk