Førstehold

Kom til fodboldfest skærtorsdag kl. 16.00

På torsdag kl. 16.00 tager Esbjerg fB imod Brøndby på Blue Water Arena i et vigtigt opgør om den bronzegivende tredjeplads.

Søndag hentede EfB tre point på en af landets sværeste udebaner, da holdet på mål af Yuri Yakovenko og Carlo Holse vendte et truende 0-1-nederlag til en 2-1-sejr mod formstærke FC Nordsjælland og allerede på torsdag har holdet endnu en mulighed for at hente vigtige point til topstriden, når Brøndby kommer på besøg.

Yuri Yakovenko har scoret tre mål i de seneste fire kampe

Der vil være masser af liv på forpladsen foran Blue Water Arena på torsdag, og både EfB Shoppen og EfB Caféen åbner kl. 14.00 med en masse gode tilbud. Der vil ligeledes være et telt med højborde og fadølsanlæg samt en pølsevogn fra Slagter Theilgaard, så både tørsten og sulten kan blive stillet i god tid før kampstart.
Kl. 15.10 er der kampoplæg i EfB Caféen ved Niels Erik Søndergaard og en spiller fra Superliga-truppen.

19-årige Carlo Holse scorede det afgørende mål søndag i Farum

Cheftræner John Lammers håber på stor opbakning, og mener, at spillerne har fortjent det.
– Vi håber, der kommer mange mennesker til kampen mod Brøndby. Indtil videre i sæsonen har vi slået dem to gange, og med en god opbakning fra vores fans håber vi selvfølgelig på, at vi kan tage den tredje sejr på stribe mod dem, siger hollænderen.
Du kan med fordel købe din billet på vores billetside allerede nu og dermed spare både penge og tid i køen.