Førstehold

Komfortabel U19-sejr

Esbjergs U19-mandskab fortsatte med at vise gode takter, da de lørdag eftermiddag kunne sende OB tilbage til Fyn med et 4-1-nederlag. Simon Bækgård, Mads Zaar, Patrick Egelund og Rasmus Rejnhold scorede en enkelt hver.

EfB fik en fin åbning på lørdagens U19 Liga-kamp og sad på opgøret i de første ti minutter, men herefter, så begyndte gæsterne, OB, altså også at røre på sig. Det var dog Esbjerg-drengene, der kunne juble første gang i opgøret, da Rasmus Rejnhold sendte en tværpasning mod Simon Bækgård, som flot satte bolden i kassen med et hårdt spark.
Målet gav lidt ro til René Christiansens tropper, og små ti minutter senere, så blev betingelserne endnu bedre for de blå-hvide talenter. Patrick Tjørnelund, som netop har skrevet kontrakt med EfB, overlappede fint i højre side, hvorefter han fandt Mads Zaar i boksen, der omsatte chancen til en scoring og gjorde det til 2-0.
Selvom fynboerne fra OB ikke bød ind med meget, udover et par dødbolde, så spillede gæsterne fint med i første halvleg, men Esbjerg-defensiven havde styr på organisationen og fik altså brudt hver gang, det trak op til noget på hjemmeholdets banehalvdel. Esbjerg havde også enkelte muligheder, men ikke nogen, som kunne give den tredje scoring inden pausen.
Efter pausen kunne Rasmus Rejnhold have gjort det til 3-0 efter blot et lille minuts tid inde i anden halvleg, men det unge talent manglede den sidste skarphed. Angriberen kom helt fri igennem og manglede kun at udplacere Odense-keeperen, hvor sidstnævnte altså vandt duellen. 3-0-målet kom dog kort efter, da Patrick Egelund viste, hvordan bolden skal håndteres foran mål.
Kampen reelt lukket, men gæsterne bragte dog lidt spænding tilbage i opgøret med en reducering til 3-1 efter 55 minutter, men Esbjerg-mandskabet havde altså fortsat fint styr på begivenhederne trods OB-scoringen. Det beviste hjemmeholdet på bedste vis, da de blot to minutter efter fik nettet til at blafre og denne gang, så tøvede Rasmus Rejnhold ikke, da han headede bolden i mål til slutresultatet 4-1. Herefter gik der nemlig mest af alt cruise-control i den for EfB’erne, mens Odense-mandskabet fortsat havde svært ved at bryde igennem en stærk vestjysk defensiv.
– Det var en rigtig god holdpræstation og indsats fra drengene i dag. Vi scorer fire mål og står egentlig rigtig stærkt defensivt, selvom de får scoret en enkelt. Jeg er fint tilfreds og har kun store roser til holdet, hvor især Simon Bækgård rammer et rigtig højt niveau. Derudover, så er det dejligt, at U17-spillere, som Mads Zaar og Patrick Tjørnelund bliver ved med at imponere, fortæller René Christiansen efter en fortjent sejr på hjemmebane, der fastholder Esbjerg-mandskabet i toppen af tabellen.


Resultat
EfB U19 – OB U19 4-1 (2-0)
Målscorere
19′ 1-0 Simon Bækgård
27′ 2-0 Mads Zaar
51′ 3-0 Patrick Egelund
55′ 3-1 Mikkel Brydensholt
57′ 4-1 Rasmus Rejnhold
Startopstilling
16. Mads Kikkenborg
2. Jonas Mortensen
3. Simon Bækgård
5. Frederik Hummelgaard
7. Mads Larsen
8. Noah Nurmi
9. Patrick Egelund
17. Mads Zaar
18. Patrick Tjørnelund
20. Mirza Husic
22. Rasmus Rejnhold
Indskiftninger
64′ Martin Egelund (Patrick Egelund)
69′ Deniz Korkmaz (Mads Zaar)
82′ David Easter (Rasmus Rejnhold)
 

Næste Hjemmekamp
søndag d. 4. august - kl. 14.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo