Akademi

Kontrakt til brasiliansk U19-forsvarer

Esbjerg fB har skrevet kontrakt med den brasilianske defensivspiller Lucca Lopes, der kommer til fra Serrano FC. 19-årige Lopes kommer til at indgå i U19-truppen.

Lucca Lopes er ny mand i Esbjerg fB, idet den brasilianske defensivspiller har underskrevet en kontrakt frem til sommeren 2023. Han kommer fra Serrano FC i hjemlandet, og bliver en del af U19-truppen ledet af cheftræner Jerry Lucena.

Brasilianeren, der kan dække højre back og den defensive midtbaneposition, har fået sin fodboldopdragelse i samarbejdsklubben Serrano, og var tidligere på året i EfB på et vellykket træningsophold.

Talentchef Anders Brynaa fortæller om baggrunden for at tilknytte 19-årige Lopes:

– Vi fik kendskab til Lucca Lopes via vores samarbejde med Serrano, og inviterede ham derfor til Esbjerg og EfB på et prøveophold, så begge parter kunne se hinanden an. Lucca viste sig godt frem, og der er tale om en teknisk og fysisk stærk spiller, som vi tror på, vil kunne udvikle sig godt i vores miljø, hvor der er et andet fokus end i Brasilien. Vi glæder os til at følge ham i vores rammer.

Lopes er glad for at være kommet til EfB, og fortæller, han er faldet godt til.

– Jeg er både glad og stolt over at have lavet en aftale med EfB, som jeg har fået et rigtig godt indtryk af. Der er styr på tingene her og en god struktur i træningerne og også uden for banen, hvor folk er venlig og hjælpsomme. Jeg er blevet taget meget godt imod af alle omkring klubben og også mine holdkammerater. Fodboldmæssigt er det et step i den rigtige retning for min karriere at komme til Europa, og jeg glæder mig bare til for alvor at komme i gang med at spille kampe for klubben.

EfB har fået Lopes indlogeret på Esbjerg Sports College, hvor flere af hans holdkammerater bor. Desuden vil han påbegynde uddannelse og danskundervisning.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 26. april - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo