Akademi

Kontrakt til talentfuld U17-offensivspiller

Esbjerg fB har skrevet kontrakt med U17-offensivspilleren Aksel Lund, så parterne har papir på hinanden frem til sommeren 2026.

16-årige Aksel Lund har underskrevet en kontrakt med Esbjerg fB, der binder ham til Gl. Vardevej de næste tre år.

Offensivspilleren, der kan spille flere offensive positioner har spillet i samarbejdsklubberne Årre Boldklub og Helle FC, inden han kom til EfB som U13-spiller.

Talentchef Anders Brynaa fortæller:

– Aksel er en dynamisk offensivspiller med en stærk spilintelligens. Han er samtidig løbestærk, og yder altid en helhjertet indsats for holdet, og formår også at være kampafgørende med både mål og assister. Vi er meget tilfredse med at have skrevet en kontrakt med Aksel Lund, fordi vi tror på, at udviklingen kan fortsætte her i EfB.

Aksel Lund er stolt over at sat sin signatur på karrierens første kontrakt, og drømmer om at repræsentere EfB på Blue Water Arena.

– Jeg er meget glad for at have underskrevet en aftale med EfB, som jeg ser som den perfekte klub for mig at fortsætte udviklingen i, for jeg er i et godt miljø blandt holdkammerater og trænere, hvor vi hver dag bliver bedre fodboldspillere. Nu handler det om for mig at fortsætte med at arbejde hårdt, så jeg en dag kan udleve drømmen om at spille inde på stadion, siger Lund.

Ved siden af fodbolden er han i gang med HHX-uddannelsen på Rybners Gymnasium.

Næste Hjemmekamp
søndag d. 4. august - kl. 14.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo